Saturday, April 21, 2018

M7

Bila buat date tracking camni, baru I sedar dah 6 bulan I tak pergi jumpa Prof. Ada saja halangan untuk siapkan chapter 2. So I nekad, I kena pergi jugak. Lepas dah set appointment, boleh pulak demam sebelum nak pi omg ujian apakah ini. Badan memang lemah gila nak pergi, plus I tak siapkan lagi chapter 2. Malam I try buat sikit, ohh cannot. Tak larat sangat. I tidur awal dengan azam nak bangun awal pagi siapkan. Tak juga, bangun 7 lebih dan try buat sikit. Ok la, I set pukul 12:30 I akan gerak ke train station.

Ada banyak lagi sebenarnya tak siap, tapi I cool je. Sebab ada part yang I confuse nak tulis. So I harap Prof akan explain more part tu.


Sampai sana dah pukul 3pm. Dua jam train, sejam dari Shah Alam ke KL Sentral, sejam lagi dari KL Sentral ke Bangi. Sampai2 je, Prof terus ajak makan. Hoho masak lemak cili api cendawan sedap!! Dengan ayam masak black paper auumm. Kalau tak demam mesti I tambah. 


Dah setel semua, Prof suruh I pi teman Firdaus hantar pekerja balik. Jauh juga rumah depa ni, 30 mins camtu. Hari2 Prof atau Firdaus akan ambik dan hantar depa balik. Everything went smoothly.. I siap pi beli apam balik and air mango. 


Sampai rumah Prof, dah lewat petang. Ada masa sekejap ja untuk bincang pasal website. Lepas dapat semua details, I mintak diri sebab dah nak maghrib.

I jalan ke train station. Huhu I lambat 1 minit je, train pun berlalu pergi. Kena tunggu lagi 20 mins.

xxx

Waktu dalam train I dah rasa lain. Menggigil,