Wednesday, May 2, 2018

Switch

Pagi2 buta tadi, I ingat nak tulis entri Bahagia #1 lol, nak ceritakan how to keep being postive and good all day. Mood pun okay je, banyak benda I setel pagi tadi. Tup2 dalam pukul 10am, ribut taufan melanda, siap angin kencang semua. Empat jam jugak I bertahan dalam situasi tu. Ikutkan hati the whole day I nak mengamuk sebab kalau ikutkan hati yang panas membara, I will drag it sampai ke malam.

Mujur di celahan itu, Allah masih beri kekuatan untuk switch dan buat kerja macam biasa. Payah, I know. Kecewa, I know. Marah, I know. Takpa.. sometimes people makes mistake, pujuk hati. Huhuhu kerja diteruskan hingga menjumpai satu tune, lalu seakan lupa apa yang terjadi.

So hows your day today? Well, got a storms but at least I managed to accomplish several important things yayyyy! Thanks Allah :)

Design poster - checked
Print poster - checked
Website - checked